ZigaForm version 5.9.1
Herstellen Hans J Wegner stoel Restauratie Hans J Wegner stoel Hans J Wegner stoel herstellen Hans J Wegner stoel opknappen Hans J Wegner stoel restaureren Hans J Wegner tafel renoveren Hans J Wegner tafel herstellen Restauratie Hans J Wegner tafel Restauratie Wegner stoel Restauratie Wegner stoelen
Categorie
design restauratie
Over dit project

Restauratie Hans J. Wegner stoelen en tafels

Hans J. Wegner is een Deense meubelontwerper uit de 20e eeuw en een exponent van het wereldberoemde Deense design. Zijn meubels tonen een degelijk vakmanschap en een minimalistische vormgeving, geïnspireerd door de gebruiksvoorwerpen van de Shakers.

Op deze pagina kunt u lezen hoe Van Geenen Restauratie een door Hans J. Wegner ontworpen eetkamerset heeft hersteld naar de oorspronkelijke staat.

Heeft u een designmeubel dat u wilt laten restaureren? Bij Van Geenen Restauratie kunt u geheel vrijblijvend een restauratie aanvragen. Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Vrijblijvend restauratie aanvragen

Restauratie Hans J. Wegner CH36-37 stoelen

Deze designstoelen zijn in het verleden bekleed met een niet-oorspronkelijke stoffen bekleding. Het doel van de restauratie was om de eetkamerstoelen naar hun oorspronkelijke staat te herstellen. Daarom hebben we de stoffen bekleding verwijderd. Hierna hebben we de stoelen weer voorzien van een gevlochten papercord zitting.

De originele, geoliede afwerking hebben we vervolgens licht geslepen en voorzien van een nieuwe laag Deense olie.

Herstel Hans J. Wegner CH27 tafel

Het tafelblad van de eetkamertafel had op verschillende plaatsen zwarte en grijzige vlekken. Het bovenblad hebben we schoongemaakt met oplosmiddel en de donkere vlekken zijn met bleek verwijderd. Hierna hebben we het blad licht geslepen en een afwerking van Deense olie gegeven.

Hiermee hebben de complete eetkamer hersteld naar de oorspronkelijke staat zoals Hans J. Wegner het ontworpen had. Heeft u een designobject dat u wilt laten restaureren? Van Geenen Restauratie heeft expertise in het herstellen van diverse designmeubels. Enkele voorbeelden vindt u op onze pagina restauratie van designmeubelen.

Ons uitgangspunt is om een meubel naar de oorspronkelijke staat te herstellen. Hierbij hebben we respect voor authenticiteit en we vinden dat ieder object een eigen aanpak verdient. Over onze manier van werken kunt u meer informatie vinden op de pagina werkwijze.

U kunt bij Van Geenen Restauratie een vrijblijvende aanvraag voor restauratie van uw meubel indienen. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Bel Dirk-Olaf van Geenen