Powered by ZigaForm version 3.9.8.5

Restauratie Antieke Objecten en Meubelen

 

Dankzij mijn studies en ervaring heb ik expertise opgebouwd in het restaureren van diverse antieke objecten en meubelen. In mijn atelier heb ik vele mooie en vaak eeuwenoude objecten mogen herstellen, zoals klokkasten, tafels, houten sculpturen, (kunst)kabinetten, stoelen, secretaires, commodes en houten beelden. Ook ben ik bekwaam in de restauratie van objecten in diverse stijlen, zoals Lodewijk XVI, Barok, Rococo, Neoclassicisme, Empire, Art Nouveau en Art deco.

 

Voor het herstel en behoud van antieke meubelen en objecten pas ik verschillende technieken toe. Mijn eerste uitgangspunt is om een antiek object te herstellen naar zijn oorspronkelijke staat, zoals de originele maker het jaren of zelfs eeuwen terug zelf vervaardigde. Dit gaat echter altijd in overleg met u en ik neem uw wensen natuurlijk mee in de restauratie van uw antiquiteit.

 

Als u meer wilt weten over mijn aanpak, dan kunt u deze vinden op mijn werkwijze pagina. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van door mij uitgevoerde restauraties van antieke objecten.

Bel Dirk-Olaf van Geenen